A Behívó hétvégi programjai

1.SZÍNHÁZPEDAGÓGIAI FOGLALKOZÁS A KÉT KOREA ÚJRAEGYESÍTÉSE CÍMŰ ELŐADÁSHOZ KAPCSOLÓDÓAN

Ebben az évadban  Négyöthat néven folytatódik a felnőtteknek szóló színházpedagógiai program-sorozat 

A január 21., szombat esti A két Korea újraegyesítése előadás előtt és után közös játékra és beszélgetésre invitáljukazokat a Kedves Nézőinket, akik szívesen gondolkodnának és játszanának együtt  az előadás kapcsán. 

A Katona Behívó keretében számos iskolában már évek óta sikerrel futó háromlépcsős programunkba havi rendszerességgel családok, baráti társaságok, egyéni érdeklődők is bekapcsolódhatnak. Előzetes tudás, előképzettség nem szükséges – némi játékkedv és kíváncsiság nem árt!

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: A jelentkezéseket január 20., péntek éjfélig várjuk az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címre. (Ezen a címen jegyigényeket nem fogadunk, csak a színházpedagógiai regisztrációkat várjuk ide. A minimum létszám 15, a maximum 30 fő.)

A program résztvevőit január 21-én délután 17 órakor várjuk a színház főbejáratánál.

Az előadást követő beszélgetés várhatóan 22 órakor ér majd véget.

 

2.KERÜLJ BELJEBB! – Színházi játszótér 7-12 ÉVESEKNEK

Érdekel a színház világa? 
Szeretsz játszani, nagyokat nevetni? 
Szereted a jó társaságot?

Kerülj velünk beljebb, és gyere el következő alkalmunkra! Havonta egyszer találkozunk, hogy játékok, színházi gyakorlatok és beszélgetések révén többet tudjunk meg önmagunkról, egymásról és a színház világáról. Szeretettel várunk minden játékos kedvű érdeklődőt! Előzetes tapasztalat nem szükséges.

Legközelebb január 22-én, vasárnap délelőtt 10-től 13 óráig várjuk a játszani vágyókat. (Találkozó 9:45-kor a színház előcsarnokában.)  

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: A jelentkezéseket január 21., szombat éjfélig várjuk az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címre.

 

Várunk téged is.

Lépj velünk kapcsolatba!

 
Levelezőlista

Oldalunk cookie-kat használ az optimális működés érdekében.
Adatvédelmi tájékoztató Rendben